Som al teu costat

Des de 2006 treballem diferent, treballem per a tu tot oferint-te els nostres serveis immobiliaris integrals amb transparència, honestedat i professionalitat.

Toni Zurita

Agent de la Propietat Immobiliària (API)

API de segona generació d’agents immobiliaris, amb més de 16 anys d’experiència en el sector, sempre en contínua formació i evolució, per tal d’oferir-vos els millor servei.

631 37 69 53

toni.housecat@gmail.com

Housecat, vocació de servei.

Housecat neix amb una clara vocació de donar servei als veïns del barri de Collblanc-Torrassa oferint-los el millor assessorament i detectant-hi les millors oportunitats del sector immobiliari. El que comença com un petit negoci de barri s’estableix avui dia, com una empresa que gestiona immobles a tot l’Hospitalet de Llobregat, a la ciutat de Barcelona i rodalia.

La nostra política és que les empreses es defineixen per les persones que les componen i hi entrem nosaltres. Una empresa formada per professionals que compleixen els estàndards de qualitat acreditats per API amb el registre AICAT i una clara orientació a les persones.

Per això, Toni, hi és per escoltar les teves necessitats i oferir-te la seva experiència i coneixements amb la major transparència i senzillesa, perquè el més important són les persones.

Aquesta forma de treballar ens ha permès tenir actualment una àmplia cartera de clients configurada per persones que any rere any dipositen en nosaltres la seva confiança perquè els gestionem amb total transparència i proximitat els seus immobles i ajudant moltes altres a trobar, entre altres coses, això tan important a les nostres vides com és una llar o un local on establir el negoci.

Treballem diferent, treballem per a tu